Dolar 35,9677
Euro 37,1790
Altın 3.307,49
BİST 9.951,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 6°C
Çok Bulutlu
İstanbul
6°C
Çok Bulutlu
Pts 5°C
Sal 6°C
Çar 8°C
Per 9°C

20 ilde ‘Narkoçelik-22’ operasyonu: 56 tutuklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘Narkoçelik-22’ operasyonları kapsamında 20 ilde 157 uyuşturucu tacirinin ve sokak satıcısının yakalandığını duyurdu. Bu operasyonlarda 56 kişinin tutuklandığını ve 43 kişinin ise adli kontrolle serbest bırakıldığını belirtti.

20 ilde ‘Narkoçelik-22’ operasyonu: 56 tutuklama
10 Haziran 2024
A+
A-
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda 20 ilde uyuşturucu imalatı ve ticaretine yönelik ‘Narkoçelik-22’ operasyonlarının düzenlendiğini belirtti. Operasyonlar kapsamında Diyarbakır, Antalya, Manisa, Van, Ağrı, Hatay, Aydın, Ankara, Hakkari, Giresun, Tekirdağ, Kahramanmaraş, Aksaray, İstanbul, Çanakkale, Kayseri, Ordu, Bingöl, Edirne ve Osmaniye’de İl Jandarma Komutanlıklarınca yürütülen çalışmalara toplamda 282 ekip ve 846 personelin katıldığını ifade etti. Yapılan eş zamanlı baskınlar ve yol kontrolleri neticesinde 157 uyuşturucu taciri ve sokak satıcısının yakalandığını, bunlardan 56’sının tutuklandığını ve 43’ünün hakkında adli kontrol kararı verildiğini belirtti. Ayrıca, operasyonlarda 663 kilogram uyuşturucu madde, 3 milyon 400 bin kök kenevir ve skunk ile 436 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini aktardı. Yerlikaya, Cumhuriyet Başsavcılıkları, jandarma timleri ve Gümrük Muhafaza ekiplerini tebrik ederek, “Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.
20 ildeki Narkoçelik-22 operasyonlarında 56 tutuklama
20 ildeki Narkoçelik-22 operasyonlarında 56 tutuklama
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.