Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

90 bin lira dolandırılan yaşlı adam zengin olma hayali ile dolandırıcıların eline bidaha düştü

Isparta’da ”Seni 45 milyon liralık servete ortak edeceğiz” diyerek yaklaşık 90 bin lira dolandırılan 71 yaşındaki Mehmet Duvar, bir kez daha dolandırıcıların ağına düştü. Başına gelenler nedeniyle eşiyle arası bozulan ve evlerinin giriş katına taşınmak zorunda kalan Duvar, kendisini dolandıran kişileri bulmak isterken bir kez daha dolandırıldı. İkinci kez dolandırıldığını eşine söyleyemeyen yaşlı adam, ”Bir insan aynı delikten iki kez yılana elini ısırtmaz derler ama ben akıllanmadım” dedi.

90 bin lira dolandırılan yaşlı adam zengin olma hayali ile dolandırıcıların eline bidaha düştü
5 Ekim 2021
A+
A-

Isparta’nın Aksu ilçesinde eşiyle mütevazı bir yaşam süren 4 çocuk babası Mehmet Duvar’ın hayatı 3 yıl önce evine gelen tanımadığı 2 kişi nedeniyle değişti. Tanrı misafiri olarak geldiklerini söyleyen, sonrasında defineci olduklarını anlatan kimliği belirsiz kişiler, Mehmet Duvar’a 45 milyonluk bir servete ortak edeceklerini söyledi. Bir gün Mehmet Duvar’a ağzı kapalı, içerisinde 45 milyon lira değerinde tarihi eser olduğunu söyledikleri toprak kap getiren 2 kişi, bu eseri saklamasını istedi. Şüphelilere inanan Mehmet Duvar, zengin olma hayaliyle kabı sakladı. Şehir dışına giden 2 şüphelinin peyderpey istediği toplam 89 bin 925 lirayı havale yoluyla gönderen Mehmet Duvar, dolandırıldığını anlayınca, yanına aldığı sözde tarihi eserle polise başvurdu. Elindeki havale dekontlarını da veren Duvar, birinin yalnızca adını bildiği H. ve A.Y. ile suç ortakları olduğu öne sürülen B.U.’dan şikayetçi oldu ancak adli süreç beklediği gibi sonuçlanmadı.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.