Dolar 38,1881
Euro 43,9906
Altın 4.189,18
BİST 9.321,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 20°C

Bolu’da ‘ölüm kavşağı’ kapatılıyor!

Bolu’da, D-100 karayolundan sanayi sitesine dönüş yapılan ve sık sık kazaların yaşandığı, ‘ölüm kavşağı’ olarak bilinen kavşak kapatılma kararı alındı. Son kazada 6 gün önce 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle birlikte, kavşağın güvenliği için kapatma çalışmaları başlatıldı. Ancak bölgedeki esnaf, bu karara tepki gösterdi.

Bolu’da ‘ölüm kavşağı’ kapatılıyor!
9 Temmuz 2024
A+
A-
Bolu’da, D-100 karayolu Sanayi yan yol kavşağında 2 Temmuz’da meydana gelen kazada İbrahim Ö. yönetimindeki 34 F 8204 plakalı otomobil, sanayi yönüne dönüş yapmakta olan Engin Gökdemir’in (60) kullandığı 81 ACR 539 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Engin Gökdemir ve aynı araçta bulunan Sabri Gökdemir hayatını kaybederken, İbrahim Ö. ile birlikte olan Ünal K. ve Özay Ö. yaralandı.

Bu olayın ardından, kavşakta daha önce de birçok ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kaza yaşanmıştı. 2 Temmuz’daki kaza sonrasında Karayolları Bölge Müdürlüğü kavşağın kapatılmasına karar verdi ve çalışmalar başlatıldı. Polis ekipleri de güvenlik önlemleri alarak çalışma alanını korudu.

Kavşağın kapatılmasının ardından, sürücüler sanayi bölgesine girişi diğer yollar üzerinden sağlayacaklar. Bu kararın açıklanmasının ardından, kavşakta iş yapan bazı esnaflar tepki gösterdi.

POLİSTEN GÜVENLİK ÖNLEMİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.