Beşiktaş’ta Teknik Direktör Krizi: Sergen Yalçın Gündemde!
Süper Lig’in devlerinden Beşiktaş’ta teknik direktör arayışı hız kesmeden devam ediyor.

Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde alınan üst üste başarısız sonuçların ardından camianın gözü yeniden tanıdık bir isme, Sergen Yalçın’a çevrildi. Edinilen bilgilere göre, Yalçın’ın Beşiktaş’a dönüşe sıcak baktığı ve hazırlıklarına başladığı öğrenildi.
Hayal Kırıklığı Yaratan Avrupa Macerası
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında kendi sahasında Shakhtar Donetsk’e 4-2 mağlup olarak taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğrattı. Hem skor hem de sergilenen futbol, kulüp içinde ve camiada ciddi endişelere yol açtı. Bu yenilgi, zaten gergin olan teknik direktörlük koltuğundaki durumu daha da karmaşık hale getirdi.
UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam etmek için Shakhtar Donetsk engelini aşmak zorunda olan Beşiktaş’ta, İstanbul’daki ilk maçta alınan 4-2’lik mağlubiyet sonrası sabırlar taştı. Başkan Serdal Adalı’nın, rövanş maçının ardından Ole Gunnar Solskjaer ile yolları ayırma ihtimalinin çok yüksek olduğu konuşuluyor.
Dönüşe Hazır
Beşiktaş’ta yeniden göreve gelmeye sıcak bakan Sergen Yalçın’ın, Solskjaer ile yolların ayrılması halinde siyah-beyazlı ekiple anlaşmaya hazır olduğu belirtiliyor. Yalçın’ın şimdiden potansiyel kadro ve taktiksel planlar üzerinde çalıştığı ve kulüp yönetiminden gelecek haberleri beklediği gelen bilgiler arasında.