Dolar 41,1402
Euro 48,0769
Altın 4.563,13
BİST 11.288,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Pts 30°C
Sal 31°C
Çar 30°C
Per 29°C

Çarpıcı iddia: Hidayet Türkoğlu görevden alındı!

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Spor Danışmanı Hidayet Türkoğlu’nun görevlerinden el çektirildiği ileri sürüldü.

Çarpıcı iddia: Hidayet Türkoğlu görevden alındı!
12 Ocak 2021
A+
A-

Bu kararın gerekçesinin yurtdışında bulunan 150 milyon avrosunu Türkiye’ye getirme talebini yerine getirmemesi olduğu öne sürüldü.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Spor Danışmanı Hidayet Türkoğlu’nun görevlerinden el çektirildiği ve Saray’daki odası için boşaltması talimatı verildiği öne sürüldü. Bu kararın gerekçesi olarak ise yurtdışında bulunan 150 milyon Euro’sunu Türkiye’ye getirmemesi olduğu iddia edildi.

Bu kararın gerekçesinin yurtdışında bulunan 150 milyon avrosunu Türkiye’ye getirme talebini yerine getirmemesi olduğu öne sürüldü. Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Erdoğan’a yakın bazı isimler, ABD vatandaşı olan Hidayet Türkoğlu’ndan yurtdışındaki banka hesabında bulunan 150 milyon Euro’yu Türkiye’ye getirmesini istedi. Türkoğlu, parayı Türkiye’ye getirmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Hidayet Türkoğlu’na Saray’daki odasını boşaltması talimatı verilirken TBF Başkanlığı’ndan da istifa etmesi istendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.