Dolar 36,4554
Euro 38,2908
Altın 3.441,15
BİST 9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 6°C
Çok Bulutlu
İstanbul
6°C
Çok Bulutlu
Sal 10°C
Çar 13°C
Per 12°C
Cum 12°C

Yaşar Aydın siyasetin ilgi odağı oldu

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, siyasetin ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, Türkiye’nin çeşitli kesimleri tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Yapılan araştırmalar, toplanan veriler ışığında ilkeli duruşu ve farklı fikirleri sayesinde Yaşar Aydın’ın yıldızı giderek parlıyor.Yaşar Aydın, anketlerdeki yükselişi ile de dikkatleri üzerine toplarken kulislere yansıyan bir başka iddia da oldukça merak uyandırdı.

Yaşar Aydın siyasetin ilgi odağı oldu
9 Mart 2021
A+
A-

ESKİ VE MEVCUT SİYASİLERİN YENİ ADRESİ ONUR İTTİFAKI MI OLUYOR?


Kulislerde Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın’ın eski üst düzey siyasiler ve mevcut siyasetçiler tarafından ziyaret edildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Eski siyasilerin ve mevcut siyasetçilerin Aydın’ı ziyaret etmesiyle ile ilgili detaylar bilinmezken, akıllara mevcut siyasi oluşumlardan, yani Cumhur ve Millet İttifakı’ndaki kopuşlar üçüncü bir ittifak olan Onur İttifakı’na mı yarayacak sorusunu getiriyor.


DİKKAT ÇEKEN ZİYARETLER


Erken seçim tartışmaları hız kazanırken ve iktidar seçim için 2023’ü işaret ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan Saadet Partisi ve MHP’ye sembolik ziyaretlere devam ediyor. Erdoğan bu ziyaretlerini sıklaştırırken bir yandan da Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın gerçeği ve Aydın’a yapılan ziyaretler dikkatlerden kaçmıyor.


ONUR İTTİFAKI’NDAN BAŞKA ALTERNATİF GÖRÜLMÜYOR


Öte yandan Türk siyasetinde özellikle 2023 yılında oy kullanabilecek olan 7 milyon kişiden oluşan Z kuşağı iktidar ve muhalefetin kıskacında. Z kuşağı ise yeni alternatifler peşinde. Bu bağlamda Onur Hareketi’nin oluşturduğu Onur İttifakı dışında başka bir ittifak çalışmasının sonuç vereceği düşünülmüyor. Çünkü seçmen, mevcut siyasi oluşumların birbirinin karşıtlığı üzerinden var olduğu görüşünde. Onur İttifakı ise mevcut ittifakların karşısında yepyeni bir alternatif olarak yer alıyor ve bu var oluşuyla Onur İttifakı, Anadolu insanı başta olmak üzere yeni oy verecek 7 milyon gencin de gönlüne girmeyi şimdiden başarmış gibi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.