Dolar 36,4339
Euro 38,1549
Altın 3.441,38
BİST 9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 5°C
Açık
İstanbul
5°C
Açık
Pts 7°C
Sal 10°C
Çar 13°C
Per 12°C

TBMM Başkanı Şentop ve devlet erkanı Anıtkabir’i ziyaret etti

Koranavirüs salgını nedeniyle bu yıl “kısmi kapanma” tedbirleri kapsamında kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Anıtkabir ziyaretinin ardından TBMM Başkanı Mustafa Şentop da devlet erkanı ile birlikte gelerek Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

TBMM Başkanı Şentop ve devlet erkanı Anıtkabir’i ziyaret etti
23 Nisan 2021
A+
A-

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, beraberindeki heyet ve çocuklar ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Bakan Selçuk, Anıtkabir özel defterini imzaladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un ardından TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Şentop ve devlet erkanı Anıtkabir’e geldi.

Bayram nedeniyle bir mesaj yayımlayan Şentop, “Yıllar önceki mücadele azmini aynı şekilde sürdürüyoruz. Çocuklarımıza yaşanır bir dünya bırakmak amacımız” dedi.

Devlet erkanı ile birlikte Anıtkabir’e gelen TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Atatürk mozolesine çelenk bıraktı. Şentop’un devlet erkanı ile birlikte saygı duruşunda bulunmasının ardından da İstiklal Marşı okundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.