Tarkan’ın yeni imajı sevenlerini ikiye böldü!
2016’da Pınar Dilek ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan ve bir süredir yaşamını Almanya’da sürdüren “Megastar” Tarkan, iki yıl sonra da baba olmuş ve kızına Liya adını vermişti. Pandemi sürecinden saçını ve sakalını uzatıp imaj değiştiren Tarkan son halini Instagram’dan, “Merhaba canlarım, özledim” notuyla paylaştı. Tarkan’ın yeni imajı sevenlerini ikiye böldü.

“MERHABA CANLARIM, ÖZLEDİM”
Saçını ve sakalını uzatan Tarkan, son halini 4 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. Yeni fotoğrafını yayınlayan ünlü şarkıcı, gönderisine, “Merhaba canlarım, özledim” ifadelerini not düştü. Tarkan’ın bu paylaşımı takipçilerini ikiye böldü. Kimi kullanıcılar, “Yaşlanma modunu kapalı unutmuş” derken, kimisi ise, “Bu saç olmamış” yorumunu yaptı.
“PANDEMİ DÖNEMİNDE SON DURUMUM BU”
Geçtiğimiz yıl temmuz ayında yeni stilini sosyal medya hesabından yayınlayan Tarkan, bu gönderisini ise, “Aylardır kestiremedim saçlarımı. Bu pandemi döneminde son durumum bu. Ay, ne yapmalı? Kestirmeli mi, uzatmalı mı?” notuyla paylaşmıştı.