Dolar 36,4554
Euro 38,2908
Altın 3.441,15
BİST 9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 6°C
Çok Bulutlu
İstanbul
6°C
Çok Bulutlu
Sal 10°C
Çar 13°C
Per 12°C
Cum 12°C

STK’lardan Onur İttifakı’na destek devam ediyor

STK’ LARDAN ONUR İTTİFAKI’NA DESTEK DEVAM EDİYOR
Sivil Toplum Kuruluşlarının Onur İttifakı’na desteği devam ediyor. Son olarak 36 STK daha Yaşar Aydın liderliğindeki Onur Hareketi’ne katıldı.

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, çıktığı yolda yalnız yürümüyor. Anadolu’nun her yerinde basmadık taş, basmadık toprak bırakmayan Aydın, halkın desteğini arkasında hissediyor. Toplumun çeşitli kesimlerinden Yaşar Aydın’ın Onur İttifakı’na destek ve katılımlar da devam ediyor.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yaklaşırken, Türkiye genelinde faaliyet gösteren 36 STK daha Onur İttifakına katıldığını ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Yaşar Aydın’ı destekleyeceklerini bildirdi.
Demokrat Gençlik Platformu Başkanı Önder Can’ın organize ettiği dev katılım ise İstanbul’da gerçekleşti.

STK’lardan Onur İttifakı’na destek devam ediyor
5 Ekim 2021
A+
A-

“ANADOLU BİZDE KENDİSİNİ GÖRDÜ”
Milletten bir an olsun uzak kalmayan ve ziyaretlerine ara vermeyen Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, yoğun programı nedeniyle ittifaka katılım etkinliğine telekonferans yöntemiyle dahil oldu. Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın, “Artık Onur İttifakına katılımlar çığ gibi oluyor. Anadolu, kendisini Onur İttifakı’nda buldu. Gittiğimiz her yerde ve çaldığımız her kapıda açılan yüzler, bizde kendilerini gördü. Güveni, samimiyeti, derdi, kederi, umudu ve kurtuluşu gördü. Bu umut, bu güven bizi başarıya ulaştıracak anahtar olacak. Biz bu Cumhurbaşkanlığı seçimlerini alacağız! Aksini söyleyen varsa Onur İttifakı’na olan katılımlara ve bize verilen desteğe baksın yeter.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.