Dolar 36,4554
Euro 38,2908
Altın 3.441,15
BİST 9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 6°C
Çok Bulutlu
İstanbul
6°C
Çok Bulutlu
Sal 10°C
Çar 13°C
Per 12°C
Cum 12°C

Alaattin Çakıcı Bakan Soylu’ya Sahip Çıktı!

Alaattin Çakıcı yazısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile polemiğe girerek Soylu’yu düelloya davet eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı eleştirdi.

Alaattin Çakıcı Bakan Soylu’ya Sahip Çıktı!
7 Mayıs 2022
A+
A-

Alaattin Çakıcı şahsi sosyal medya hesabından Kamuoyuna saygılarımla arz ederim diyerek başladığı yazısında şunları yayımladı;

Ülkemizin kuzeyinde dünya ateş çemberinden geçerken, güneyimizde de hala PKK ve terörist dinci örgütlerin tehlikesi devam etmektedir. Batı ve okyanus ötesi, batılı sivil toplum örgütleri ve Soros Rusya’yı Ukrayna bataklığına soktu. Ukraynalılar milli mücadele vermektedir.

Rusya’nın da kendine göre haklı nedenleri var ama orantısız güç kullanan Ruslar kendileriyle akrabalık bağı olan Ukraynalılar ile savaşmaktadır. Amerika ve batı ekonomik ve silah yardımı yapmak suretiyle Ukrayna’yı ikinci bir Afganistan’a çevirmek için hem Rusya’yı hem de Ukrayna’yı bir bataklıkta birbirlerine yedirtiyorlar. Biz devlet olarak her ikisine de tarihi bağlar ve komşu olmamızdan dolayı eşit mesafedeyiz.
Böyle bir süreç yaşanırken batı ve okyanus ötesinin Soros ile yakın teması olan bazı milletvekilleri bu zor süreçte çizmeyi aşmıştır. Biri birine hakaret ettiyse Cumhuriyet Savcılığı’na şikayet eder.

Ne yazık ki milliyetçi damardan beslenen, partisine ihanet edip ayrı parti kuran, profesörüm diyen, adliyenin yolu varken bir sokak kabadayısı gibi arkasına birilerini alarak İçişleri Bakanlığı önünde şov yapmak kaydıyla kendisine de yine Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü ocaklarında yetişip, bir hanımefendinin peşine takılıp yuvasını terk eden geçmişte de kardeş kadar yakın olduğum İyi Parti’li milletvekili Milliyetçi Hareket Partisi’ne veryansın etmektedir. Her ikisi de milliyetçiyim der.

İsteyerek veya istemeyerek CHP ve HDP’ye hizmet etmektedirler.
Dünya şu an bir kaosun içerisindedir. Akıllı bilimadamları, siyasetçiler ve milletvekilleri bu kaosta devletin ve milletin yanında yer alması gerekirken gelecek seçimler için Soros’un, okyanus ötesinin ve Avrupa Birliği’nin borazanını çalmaktadırlar.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla arz ederim.

Alaattin ÇAKICI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.