Sultanbeyli Arama Kurtarma Timi, Akreditasyon Sertifikası’nı Soylu’nun elinden aldılar
Sultanbeyli Arama Kurtarma Timi, AFAD Akreditasyon ve Destek AFAD Gönüllüleri Sertifikası’nı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden aldılar. Sertifika teslim töreni sırasında orada bulunan Başkan Keskin sosyal medya hesabından; “SAKUT ekibimizin her bir üyesine teşekkür ediyorum.” dedi.

İstanbul AFAD, İstanbul’un kendine özgü yapısına cevap vererek İçişleri Bakanlığı Afet Acil Durum Başkanlığı’nın (İçişleri Bakanlığı AFAD) Türkiye Afet Müdahale Planı’na uygun bir organizasyon ve öncü uygulamalarla kenti afetlere hazırlamaktadır. Afetler olmadan gerekli önlemlerin alınmasının, afet sırasındaki etkin müdahaleden daha önemli olduğunu bilinçlendirir. Sultanbeyli Arama Kurtarma Timi’de AFAD Akreditasyon ve Destek AFAD Gönüllüleri Sertifikası’nı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden aldılar. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’de orada bulundu.
Keskin, twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda; “Sultanbeyli Arama Kurtarma Timimiz; AFAD Akreditasyon Sertifikası’nı İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun elinden aldılar. Olası bir afet durumunda AFAD ile koordineli bir şekilde çalışacak olan SAKUT ekibimizin her bir üyesine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Sultanbeyli Arama Kurtarma Timimiz; AFAD Akreditasyon Sertifikası'nı İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun elinden aldılar.
Olası bir afet durumunda AFAD ile koordineli bir şekilde çalışacak olan SAKUT ekibimizin her bir üyesine teşekkür ediyorum. pic.twitter.com/4I5VDq965G— Hüseyin Keskin ?? (@Keskin_Huseyin) August 16, 2022