Ukrayna’ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan Zelenski ile buluştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Ukrayna’nın Lviv kentinde Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi. Görüşme basına kapalı olarak gerçekleştiriliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Potoçki Sarayı’nda Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Zelenskiy’nin Potoçki Sarayı’ndaki görüşmesi, saat 14.40’da başladı.
CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNESİ DE UKRAYNA’DA
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar da eşlik etti.