Dolar 36,4344
Euro 38,3436
Altın 3.446,43
BİST 9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 6°C
Çok Bulutlu
İstanbul
6°C
Çok Bulutlu
Sal 10°C
Çar 13°C
Per 12°C
Cum 12°C

Sancaktepe’de yeni ‘Çocuk Gelişim Merkezi’ hizmete açıldı

Sancaktepe Belediyesi tarafından “Her Mahalleye Bir Kreş” projesi kapsamında kısa süre önce Kemal Türkler Mahallesi’nde yapımına başlanan ‘Çocuk Gelişim Merkezi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Sancaktepe’de yeni ‘Çocuk Gelişim Merkezi’ hizmete açıldı
1 Kasım 2022
A+
A-

4 ile 6 yaş grubu arasındaki çocuklara eğitim verecek Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi Çocuk Gelişim Merkezi, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Minik öğrenciler haftanın 5 günü uzman eğitmenler ve pedagoglar eşliğinde robotik kodlama, okuma yazma, müzik ve benzeri alanlarda eğitim görecek.


Sancaktepe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kemal Türkler Mahallesi Çocuk Gelişim Merkezi’nin açılışı 31 Ekim Pazartesi günü, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün yanı sıra Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar ,İlçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.
84 öğrencilik kapasitesiyle Sancaktepe’ye kazandırılan Çocuk Gelişim Merkezi’nde okuma yazma hazırlık çalışmalarından müzik etkinliğine, robotik kodlama derslerinden mutfak eğitimlerine kadar birçok alanda eğitim verilecek. Çocukların yaş grubuna uygun hazırlanmış derslik ve oyun alanlarında öğrencilere uzman eğitmenler ve pedagoglar eşlik edecek. Öte yandan Çocuk Gelişim Merkezi’yle birlikte yeni muhtarlık binası da kullanıma açıldı. “9 tane kreşimizi Sancaktepe’ye kazandırmış olacağız” Çocuklarla sohbet eden ve oyunlar oynayan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Geleceğimizi çocuklarımıza emanet edeceğimizi biliyoruz. Çocuklarımızın eğitimi bizim için çok önemli. Onların doğru şekilde yetişerek, kendi değerlerini kaybetmeden son teknoloji ile dünyayı anlatacakları çok şey var. Bizler de bugün 3 kreşimizi açtık. Önümüzdeki haftalarda da kreş açılışlarımız devam edecek. Bu eğitim öğretim yılında toplam 9 tane kreşimizi Sancaktepe’ye kazandırmış olacağız. Çocuklarımızın buralarda huzur ve güven içerisinde eğitim aldığını gördükçe bizler de mutlu oluyoruz. Sancaktepe’ye daha fazla eser kazandırmak için de gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından Kemal Türkler Mahallesi Çocuk Gelişim Merkezi ve Yeni Muhtarlık Binası açılış kurdelesi ilçe çocuklarla birlikte kesildi. Açılışın ardından Başkan Döğücü ve Kaymakam Ahmet Karakaya sınıfları gezerek çocuklarla bir araya geldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.