Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 6 üniversiteye rektör atandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ve Resmi Gazete’de yayımlanan kararla 6 üniversitenin rektörü değişti. Bu üniversiteler Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 üniversiteye rektör atadı. Karar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Söz konusu atamaların 2547 sayılı Kanunun 13’üncü ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci, 3’üncü ve 7’nci maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Yükseköğretim Kurulu üyeliklerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 6’ıncı maddesinin b/1 bendi ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2’inci, 3’üncü ve 7’inci maddeleri gereğince;YÖK ÜYELERİ ATANDI