Canlı yayına Şero girdi
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin kedisi Şero, Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu canlı yayında sunucu Mehmet Akif Ersoy’un kucağına çıktı. O anlar canlı yayına yansırken Kılıçdaroğlu ise “Zor sorular sormayın demek için geldi herhalde” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtladı. CHP’nin içindeki “değişim” çağrıları, İmamoğlu’nun Zoom toplantısı ve Tanju Özcan gibi önemli konuların konuşulduğu yayına genel merkezin maskotu haline gelen kedi Şero da katıldı.
ERSOY’UN KUCAĞINA ÇIKTI
CHP Genel Merkezi’nin maskotu haline gelen kedi Şero, Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu canlı yayında sunucu Mehmet Akif Ersoy’un kucağı çıktı.
“ZOR SORULAR SORMAYIN DİYE GELDİ HERHALDE”
O anlar canlı yayına yansırken Kılıçdaroğlu ise “Zor sorular sormayın demek için geldi herhalde” dedi.
Bir süre Ersoy’un kucağında kalan Şero, birkaç dakika sonra sıkılarak kamera kadrajlarını terk etti.