Dolar 38,9977
Euro 44,2872
Altın 4.130,32
BİST 9.276,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
21°C
Hafif Yağmurlu
Çar 23°C
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 20°C

İYİ Parti bir ilin adayını daha açıkladı!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Düzce Belediye Başkanı adayı olarak Mehmet Keleş’i açıkladı.

İYİ Parti bir ilin adayını daha açıkladı!
23 Ekim 2023
A+
A-

Düzce’de düzenlenen Bölge İstişare Toplantısı’na katılmak için kente gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ilk olarak partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Akşener, 1 saat süren basına kapalı toplantıda parti teşkilatı ile bir araya geldi.
Akşener, daha sonra Sakarya, Zonguldak, Bolu, Kocaeli, Yalova ve Karabük il ve ilçe teşkilatlarının katıldığı Bölge İstişare Toplantısı’nda konuştu. Yerel seçimlere kendi adayları ile katılacaklarını belirten Akşener, “Şimdi, bizim yapmaya çalıştığımız şey şu; kimseyi kazandırma ya da kimseye kaybettirmek gibi bir niyetimiz yok. Kendimiz, kazanmak için yola çıkıyoruz. Bütün il ve ilçelerde adaylarımızı çıkararak kaç kiloyuz, boyumuz kaç, milletimiz bize nasıl bakıyor göreceğiz. Hem 2018’de hem de 2023’te milletimiz bize yüzde 10 oy vererek, ‘Gözümün önünden ayrılma’ dedi” diye konuştu.
İYİ Parti’nin tutumunu hatırlatan Akşener, “Türkiye’nin kendi çıkarları arasından İYİ Parti’ye, İYİ Parti’nin sağduyusuna, İYİ Parti’nin aklına, İYİ Parti’nin gerçekçiliğine ve vatanseverliğine, aynı zamanda bu ülkenin insanlarının refahının sağlanması gerektiğine ihtiyacı var. Sonuç itibarıyla vatanseverlik, bu ülkenin her bir ferdini ayırmadan sevmektir. Biz buyuz; hayallerimizi hep bu ülkenin birliğinden ve beraberliğinden kurduk” diye konuştu.
İYİ PARTİ’NİN DENİZLİ ADAYINI AÇIKLADI
Akşener, ayrıca yerel seçimlerde Düzce Belediye Başkan adayı olarak 2 dönem AK Parti’den belediye başkanlığı yapan Mehmet Keleş’i açıkladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.