Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’la ilgili torpil iddiası! Bakan Tunç’tan açıklama geldi
Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’la ilgili bir konferans sırasında görüntülenen cep telefonu üzerinden ”torpil” iddiası ortaya atıldı. Adalet Bakanı Tunç, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bakan Yardımcısı Ramazan Can’la ilgili ortaya atılan “torpil” iddialarına yanıt verdi. Bakan Tunç, “Torpil iddialarını reddediyoruz. Tek kriterimiz liyakattir.” dedi. Türkiye Adalet Akademisi tarafından Yargıtay binasında düzenlenen Mesleki Uygulama Yarışmaları Ödül Töreni’ne katılan Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’la ilgili, bir konferans sırasında cep telefonu görüntülerinin “torpil” iddiasıyla gündeme gelmesi üzerine Bakan Tunç, konuyla ilgili açıklama yaptı.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhuriyet’in 100. Yılında Türk Medeni Kanunu Çalıştayı’na katılırken konuyla ilgili soruya şu yanıtı verdi:
“Bizim tek kriterimiz liyakat. Talepler gelir. İktidardan da gelir muhalefetten de gelir. Bize herkes ulaşabilir, herkes mail atabilir, herkes cep telefonuyla arayabilir. Bu talepleri değerlendirecek olan ilgili komisyonlardır. Torpil vesaire iddialarını reddediyoruz.”
Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın, bir konferans sırasında torpil yaptığı iddiaları gündeme gelmişti. Can’ın, görevde yükselme sınavı için torpil olduğu iddia edilen mesajlara yanıt verdiği ve konuyu özel kalem müdürüne havale ettiği öne sürülmüştü.