Seçil Erzan, yarın hakim karşısına çıkıyor!
Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da aralarında bulunduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, yarın hakim karşısına çıkacak. Erzan’ın ve şikayetçi ünlü isimlerin mahkemede yüzleşmeleri bekleniyor.

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan, yarın ikinci kez hakim karşısına çıkacak. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek olan 2. duruşmada, tutuklu sanık Seçil Erzan ile birlikte toplam 7 sanık yer alacak.
İddianamede, Galatasaraylı eski futbolcular Selçuk İnan, Emre Çolak, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fernando Muslera, Buse Terim, Buse Terim’in eşi Volkan Bahçekapılı, eski kulüp tercümanı Musa Mert Çetin, Emre Çolak’ın kardeşi Emrah Çolak gibi 18 ismin şikayetçi olduğu belirtiliyor. İlk duruşmanın ardından eklenen mağdurların da dahil edilmesiyle toplam şikayetçi sayısı 21’e çıktı.
Seçil Erzan için “Özel Belgede Sahtecilik” ve “Tacir veya Şirket Yöneticisi Olan ya da Şirket Adına Hareket Eden Kişilerin Ticari Faaliyetleri Sırasında Dolandırıcılık” suçlarından istenen ceza oranı, şikayetçi sayısının artmasıyla 77 yıldan 252 yıla kadar hapis talebine çıktı. Diğer sanıklar Ali Yörük, Kerem Can, Hüseyin Eligül, Nazlı Can, Atilla Yörük ve Asiye Öztürk’e ise aynı suçlardan 3 yıl ile 85 yıl arasında değişen oranlarda hapis cezası isteniyor.
Davanın ilk duruşmasında 11 şikayetçi ifade vermiş, mahkeme heyeti ise ara kararında bazı tutuklu sanıkların tahliyesine karar vermişti. Yarınki duruşmada Semih Kaya, Kaya’nın menajeri Fırat Özdemir, Seçil Erzan’ın kuzeni Tanın Yılmaz ile eşi Merve Yılmaz, Fatih Terim’in bir dönem yardımcılığını yapan Müfit Erkasap’ın eşi Nur Erkasap, eski erkek arkadaşı avukat Candaş Gürol, Mustafa Sefa, Nilgün Arabacı, Gülsenal Bayramova, Oğuzhan Özerk ve Bülent Onat’ın tanık olarak dinlenmeleri bekleniyor.