Aydos Millet Ormanı, her yaş grubundan insanın keyifli zaman geçireceği, ilçenin doğal güzelliğini değiştirerek yeşil bir koridor haline getirecek.

Sosyal Donatıları ile ilçede yaşayan her kesimden insanın vaktiğini geçireceği 7’den 70’e tüm vatandaşlara adeta nefes olacak, doğal güzelliği ile ilçenin çehresini değiştirerek adeta yeşil koridor olacak olan Aydos Millet Ormanı hizmete açıldı.
Gerçekleşen açılış programına AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Vedat Demiröz, İsmail Erdem, Hulki Cevizoğlu, Oğuz Üçüncü, Rabia İlhan, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, konuşmasında, “Bugün ilçemizin çehresini değiştirecek ve hemşerilerimiz için adeta huzur merkezi olacak Aydos Millet Bahçesi’ni hizmete açıyoruz. Bu harika eserin oluşmasındaki emekleri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ Başkanlığı’na teşekkür ediyorum. İkinci dönemde gerçek belediyecilik anlayışıyla 7/24 çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ise projeleri hakkında konuşarak, “İstanbul’un kaynağını İstanbul halkı için harcayacaklarını belirtti. İstanbul’a 51 millet bahçesi kazandırdıklarını ifade eden Kurum, Aydos Millet Bahçesi’nin İstanbul’un buluşma noktası olacağını vurguladı. Ayrıca, Sancaktepe’nin kaynaklarını geleceğin güvencesi için harcayacaklarını söyledi.
2400 metrekarelik çevre dostu alanda koşu parkuru, bisiklet yolu, piknik alanları, çocuk oyun alanları ve birçok etkinlik alanı bulunan Sancaktepe Millet Bahçesi’nde, yürüyüş alanları, koşu parkuru ve gölet gibi birçok imkan bulunuyor.
