Dolar 38,1881
Euro 43,9906
Altın 4.189,18
BİST 9.321,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
21°C
Parçalı Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 18°C
Cum 20°C

ABD’de yumruklu ırkçılık saldırısı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Asyalı bir kadına evinin kapısının önünde gerçekleştirilen ırkçı saldırı büyük tepkiye neden oldu. Talihsiz kadına küfür ve hakaret yağdırarak art arda 125 yumruk atan şahıs, cezaevine gönderildi.

ABD’de yumruklu ırkçılık saldırısı
15 Mart 2022
A+
A-

ABD’nin New York eyaletinde, tüm dünyanın tepkisine neden olan bir olay meydana geldi. Evine gitmek için kapıya doğru yönelen 67 yaşındaki Asyalı bir kadın, 42 yaşında olduğu belirtilen ABD’li bir adamın saldırısına uğradı.

125 YUMRUK ATMIŞ

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen ekipler, kadını hastaneye kaldırırken, güvenlik kayıtlarını da incelemeye aldı. Kayıtlardaki şahsın, kadına art arda 125 yumruk attığı belirlendi. Ayrıca kadını öldürmek için daha da ileri gittiği görüldü.

KISA SÜREDE TUTUKLANDI

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından polis ekipleri de Esco isimli adamı çok geçmeden yakaladı. Cezaevine gönderilen şahıs, 25 Mart’ta yeniden hakim karşısına çıkacak. Saldırıya uğradıktan sonra beyin kanaması geçiren kadının ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.

BELEDİYE BAŞKANI: SIK YAŞANIYOR

Feci olay hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mike Spano ise, “Bölgemizde bu tür olaylara daha sık rastlamaya başladık. Yaşananlar üzücü ve bunların önüne geçilmesi gerekiyor. Şüphelinin en üst sınırdan cezalandırılmasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.