Dolar 36,4344
Euro 38,3436
Altın 3.446,43
BİST 9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 7°C
Çok Bulutlu
İstanbul
7°C
Çok Bulutlu
Sal 10°C
Çar 13°C
Per 12°C
Cum 12°C

ABP Genel Başkanı Yalçın: Seçim sonuçları gayrimeşrudur

ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur sonuçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ABP Genel Başkanı Yalçın: Seçim sonuçları gayrimeşrudur
29 Mayıs 2023
A+
A-

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, seçim sonuçlarını kabul etmediklerini ifade ederek, 14 Mayıs’ta yapılan ilk seçimle Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçlarının gayri meşru olduğunu ifade etti.

Seçim sonuçlarını asla kabul etmediklerini ifade eden Yalçın, “Kesinlikle, her türlü sahtekarlık yapıldı ve bu sonuç, bu şekilde elde edildi. Benim oy kullandığım okulda, bizzat şahit olduğumuz olaylar oldu ve tutanaklar tutuldu. Türkiye genelinde, her yerde, sabahtan beri, neden AKP’liler arıza çıkarıyor acaba? İlk seçim ve bu seçim sonucu gayrimeşrudur.Sahte dünya liderleri ile ortaklaşarak elde ettikleri sonuç helal değildir. 81 il valileri,973 ilçe kaymakamları kamu çalışanları bu ülkeye ihanet etmişlerdir. 2009 yılında 200 TL ile 129 Dolar alabiliyorduk şimdi 10 Dolar, sorgulamayan bir millet olduktan sonra 5 sene sonra 200 TL’nin kaç Dolar ettiğini göreceğiz inşallah. Örtülü ödenek adı altında halkımızın parası çarçur edilmiştir.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.