Dolar 32,3653
Euro 34,9637
Altın 2.325,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi’nden Başkan Keskin’e ödül

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Kızılcahamam’da gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlıkları tarafından düzenlenen “AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi”ne katıldı.

AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi’nden Başkan Keskin’e ödül
20 Mart 2022
A+
A-

Başkan Keskin, “Uluslararası Etkinlik” Kategorisinde Sultanbeyli Belediyesi tarafından organize edilen 8.İstanbulensis Şiir Festivali projesi ödüle layık görüldü. Ödülünü Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki ve Mustafa Şen’in elinden alan Keskin, konuyla alakalı yaptığı sosyal medya paylaşımında, “emekleri için çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

PROJE TEMASI “YUNUS EMRE “

VIII. Uluslararası İstanbulensis Şiir Festivali 25-29 Mayıs 2021 tarihleri arasında beş gün süren bir dizi edebi ve sanatsal etkinliği içeriyor. Festivale 10’u yurt dışından olmak üzere toplam 20 şair katılmıştı.

2021 yılının Yunus Emre Yılı olarak ilan edilmesine ithafen  tema “Yunus Emre” olarak belirlenmişti.

Yerel yönetimlerin kültürel çıktılarının değerlendirildiği ve sonraki yılların kültür-sanat faaliyetlerinin yol haritasının çıkarıldığı kongre iki gün sürdü.

ETKİNLİĞE BİRÇOK İSİM KATILDI

Kongrede, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Başkanvekili ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, eski Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şen ve Hamza Dağ’ın yanı sıra yazar, tarihçi, kültür ve sanat insanları konuşma yaptı.

Kongreye yaklaşık 200 belediye başkanı, bu belediyelerin kültür ve sosyal işlerden sorumlu daire başkanları ve müdürleri de katıldı.

AK Parti’nin kültür ve sanata bakışı, AK Parti belediyeciliğinde kültür-sanatın yeri, kültür-sanat-mekan yönetimi ile dijital dünyada kültür-sanat gibi birçok konu, kongrenin gündeminde yer aldı.

Kongrenin kapanış gününde ise yerel yönetimlerde kültür-sanat alanında başarılı çalışmalar yapan belediyelere de ödül verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.