Dolar 38,2598
Euro 43,8430
Altın 4.228,86
BİST 9.325,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Açık
İstanbul
18°C
Açık
Çar 17°C
Per 18°C
Cum 20°C
Cts 17°C

Annesini aldatan babasını bacağından vurdu

Annesini aldatan babasını bacağından vurdu
6 Aralık 2021
A+
A-

İstanbul’da Habip C. (38), nikahlı eşinden ayrılmadan ikinci bir kadınla yaşamaya başladı. Bu durumu öğrenen nikahlı eş, 19 yaşındaki çocuğuyla birlikte, öteki kadının çalıştığı iş yerini bastı. Kadınlar kavgaya tutuştu. Oğlu babasını bacaklarından vurdu.

Olay, Bağcılar’da 15 Temmuz Mahallesi’nde 3 Aralık’ta meydana geldi. İddiaya göre, Habip C., nikahlı eşinden ayrılmadan başka bir kadınla yaşamaya başladı. Bu durmu öğrenen resmi nikahlı eşi ve oğlu, öteki kadının işyerine gitti. Burada kadınlar kavgaya tutuşunca Habip C. de olay yerine geldi. Bir süre sonra oğlu Muzaffer C. (19) annesini alarak eve döndü.

BABASINI BACAKLARINDAN VURDU

İddiaya göre, Muzaffer C. bir süre sonra tekrar babasının yanına gitti. İki el ateş eden genç, babasını bacaklarından vurdu. Daha sonra iş yerinden çıkmak istedi. Ancak güvenlik görevlileri duruma müdahale etti. Muzaffer C. güvenlik görevlilerince durdurulurken, durum sağlık ekiplerine ve polise bildirildi.

GÖZALTINA ALINDI

Yaralanan baba olay yerine giden sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.  Baba Habip C.’nin hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken, oğlu Muzaffer C.’nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.