Arkadaşlarına gönderdiği videonun ardından haber alınamayan Hakan, 5 gündür kayıp
Adana’nın Kozan ilçesinde 5 gün önce kayıplara karışan 19 yaşındaki Hakan Demiryürek için jandarma seferber olurken, kaybolmadan önce çektiği video ortaya çıktı. Demiryürek’in, “Veda etmeden gitmek olmaz. Hepiniz iyi insanlarsınız. Sizi seviyorum. Bazıları zayıf olur işte, ben güçlü değilmişim.” ifadelerini kullanması akıllara intihar ihtimalini getirdi.

Adana Kozan’da 2 Eylül günü sınıftaki kız arkadaşının cenazesine katıldıktan sonra kurduğu WhatsApp grubuna veda mesajı içerikli video atarak ortadan kaybolan Hakan Demiryürek, ilçede güvenlik güçleri ve ailesi ile birlikte her yerde aranıyor.
“GÜÇLÜ DEĞİLMİŞİM”
Videoda ailesine seslenen genç, konuşmasında “Veda etmeden gitmek olmaz. Hepiniz iyi insanlarsınız. Sizi seviyorum. Bazıları zayıf olur işte, ben güçlü değilmişim. Köyden kimse cenazeme gelmesin, yapmayın” sözlerini kaydetti.
Jandarma ve polis her yerde 19 yaşındaki genci arıyor.