Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
BİST 9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Aşkın belgesi ortaya çıktı! Hande ve Kerem yakalandı

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in adı bir süredir Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bursin ile anılıyordu. İddiaları sürekli reddeden ikili geçtiğimiz günlerde İstinye’de bulunan bir spor salonundan çıkarken objektiflere takılmıştı. Haklarında çıkan dedikodulara her zaman olduğu gibi yanıt vermemeyi tercih eden ancak günlük hayatta da her an yan yana olan çift, bu kez ‘aşk’ söylentilerine açık kapı bırakmıştı. Şimdilerde ise Kerem Bursin ile Hande Erçel’in Maldivler’de tatil yaptığı iddia edildi.

Aşkın belgesi ortaya çıktı! Hande ve Kerem yakalandı
19 Nisan 2021
A+
A-

FANLAR SIKI TAKİPTE

Ünlü oyuncu Hande Erçel ile adının aşk dedikodularına karıştığı rol arkadaşı Kerem Bürsin’in Maldivler’de tatil yaptığı iddia edildi. İkilinin fanları, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla fotoğraftaki kişilerin Erçel ve Bürsin olduğunu öne sürdü. Oyuncuların fanları, sosyal medya hesaplarından yaptıkları bir paylaşımla fotoğraftaki kişilerin Erçel ve Bürsin olduğunu söyledi. Takipçiler, ikilinin baş başa tatilde olduğunu öne sürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.