Dolar 36,4554
Euro 38,2908
Altın 3.441,15
BİST 9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 5°C
Açık
İstanbul
5°C
Açık
Pts 7°C
Sal 10°C
Çar 13°C
Per 12°C

Ataşehir Belediyesi’nden Sinop Ayancık’a yardım eli

Ataşehir Belediyesi, sel felaketinden etkilenen Sinop’un Ayancık ilçesine yardım tırı gönderdi.

Ataşehir Belediyesi’nden Sinop Ayancık’a yardım eli
13 Ağustos 2021
A+
A-

Sinop’un Ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından harekete geçen Ataşehir Belediyesi, bölgede felaketten etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla arama, kurtarma araçlarından oluşan ekiplerini ve yardım kolilerini Sinop’a uğurladı.

Sinop’ta yaşanan sel felaketi için organize olan Ataşehir Belediyesi, afet bölgesinden gelen ihtiyaçlar doğrultusunda su ve gıda yardım kolilerini hazırladı.

Ataşehir Belediyesi, Sinop’ta meydana gelen sel felaketi sonrası mağdur olan vatandaşlara yardım eli uzatmak için harekete geçti. Ataşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nden 11 kişilik arama kurtarma ekibi, 1 kombine, 1 tam donanımlı arama kurtarma, 1 adet kazıcı yükleyici araç, 2 kamyon ve 1 tırla desteğe gitti.

Ekiplerle birlikte ayrıca Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan acil su ve gıda malzemelerinden oluşan yardım tırı, sel felaketinden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Sinop, Bartın, Karabük ve Kastamonu’da yaşanan sel felaketine karşı üzüntüsünü dile getirerek şunları söyledi: “Geçtiğimiz haftalarda orman yangılarımızla büyük üzüntü yaşadık. Şimdi de Karadeniz bölgemizden gelen sel felaketi yüreğimizi yakıyor. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ataşehir Belediyesi olarak bu felaketlerin yaralarını sarmak için üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.