Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Atsan: “Polis Teşkilatı’nın 176. Yıldönümünü En İçten Dileklerimle Kutluyorum”

Gelecek Partisi Manisa Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Atsan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Atsan: “Polis Teşkilatı’nın 176. Yıldönümünü En İçten Dileklerimle Kutluyorum”
9 Nisan 2021
A+
A-

Gelecek Partisi Manisa Gençlik Kolları İl Başkanı Atsan mesajında: “ Türk Polis Teşkilatımız 176. Yıl dönümünü kutluyor. Dünyanın en zor coğrafyasında, oldukça meşakkatli ve geniş bir sorumluluk sahasında görev alan Türk Polisi, milletinin kendisine duyduğu güvene layık olabilmek için kurulduğu ilk günden bugüne büyük bir fedakârlık ortaya koymaktadır. Vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için mesai mefhumu gözetmeksizin asayiş, terör, kaçakçılık, siber suçlar ve daha birçok alanda fedakârca görev yapan ve amansız bir mücadele veren Polis Teşkilatı’mız, zor ve sağlığımızın tehdit altında olduğu bu günlerde de yine görevi başında her türlü takdirin üzerinde bir mücadele ortaya koymaktadır. Milletimizin huzur ve emniyetinin sağlanması, kamu düzeninin tesisi, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluklarını halkın desteğini alarak yerine getiren Türk Polisi, çalışmalarını üstün bir görev bilinciyle yürütmekte ve her türlü olayda titiz ve ciddi bir çalışma prensibi yürütmektedir. Her şartta ve her durumda fedakârlığını millet sevgisi ışığında çekinmeden yerine getiren ve görevini üstün başarıyla yürüten Polis Teşkilatı’nın 176. yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Tüm Polislerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum“ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.