Dolar 38,1008
Euro 43,4851
Altın 4.076,20
BİST 9.317,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Pts 20°C
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 18°C

AVM’deki diş beyazlatma standı kaldırıldı

İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde bir alışveriş merkezinde izinsiz açılan, diş temizliği ve beyazlatma standı, diş hekimliği öğrencisinin Twitter’da gündeme getirmesinin ardından belediye ekiplerince kaldırıldı.

AVM’deki diş beyazlatma standı kaldırıldı
30 Mart 2022
A+
A-

İzinsiz standı gören bir diş hekimliği öğrencisi, sosyal medyadan dün attığı tweetlerle bu duruma tepki gösterdi. Öğrencinin paylaşımları gündem oldu.
Zabıta ekipleri, bugün alışveriş merkezindeki söz konusu standı kaldırdı.

İstanbul Dişhekimleri Odası’nın açıklamasında ‘olayı bir diş hekimi adayına yaraşır biçimde cesaretle duyuran’ genç diş hekimi adayına teşekkür edilerek şunlar kaydedildi: “Arkadaşımızın mesajından hemen sonra, İstanbul Dişhekimleri Odası Yönetim Kurulu olarak ivedilikle harekete geçtik. Denetleme Kurulu üyemiz Dr. Arthur Bozacıoğlu ve Bahçelievler İlçe Temsilcimiz Dişhekimi Erdinç Bekçi, AVM açılır açılmaz oradaydılar ve Bahçelievler İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin de orada olduğunu ve ayrıntılı tutanak tuttuklarını gördüler. 

Söz konusu firmaya dair iki ayrı tutanak düzenlendi. Tutanaklardan biri, söz konusu stanttaki malzemelere müsadere edilmesine dairdi. İkinci tutanaktaysa stantta ağız diş sağlığı hizmetlerinde kullanılan materyallerin bulunduğu, işyerine ait resmi kurumlardan alınmış herhangi bir ruhsatın olmadığı, çalışan personelin çalışma izni ve sigortalarının da bulunmadığı kayıt altına alındı ve tutanaklar İDO temsilcileri tarafından da imzalandı.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.