Dolar 41,1402
Euro 48,0769
Altın 4.563,13
BİST 11.288,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Pts 30°C
Sal 31°C
Çar 30°C
Per 30°C

Ayçiçek yağlarına zincir ve kilit vuruldu

Gıda ürünlerindeki fahiş fiyat artışının ve art arda gelen zamlarından ardından sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf gündem oldu. Görüntüde bir markette ayçiçek yağlarının çalınmaması için zincirlemesi şaşkınlık yarattı.

Ayçiçek yağlarına zincir ve kilit vuruldu
30 Kasım 2021
A+
A-

Gıdadaki fahiş fiyat artışlarıyla birlikte, vatandaş isyan etmiş bazı marketlerde ise durumla alakalı dikkat çeken tedbirler alınmıştı. Ülkemizin farklı yerlerinden gelen fotoğraf karelerinde birçok marketin yağ, kahve, şeker ve soda ürünlerin satışına kota koyduğu ortaya çıkmıştı.

YAĞ TENEKELERİNİ ZİNCİRLE BAĞLADILAR

Art arda gelen zamlardan sonra ayçiçek yağı için alınan ilginç önlem sosyal medyada gündem oldu. Daha önce alarm takılan ürünler ve sitelere ‘sahibinden sıvı yağ’ ilanı verilmesinin ardından şimdi de market önlerinde bulunan ayçiçek yağlarının çalınmaması için zincirlerle birbirine bağlandığı görüldü.

5 LİTRELİK YAĞ 100 LİRAYI AŞTI

Ayçiçek yağında yaşanan ham madde sıkıntısı nedeniyle fiyatlar neredeyse yarı yarıya zamlandı. Daha önce 60 TL gibi rakamlara satılan 5 litrelik yağın fiyatı 100 lirayı aştı.

HABER: Hasan Sezgin Karabulut

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.