Dolar 32,5161
Euro 34,8074
Altın 2.475,62
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Bahçelievler Müftüsü İçin Veda Programı

Bahçelievler’de yaklaşık 3 yıldır görev yapan İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gümüşhane İl Müftüsü olarak atandı. Bahçelievler Belediyesi ataması açıklanan İlçe Müftüsü Hüseyin Gün için veda programı düzenledi.

Bahçelievler Müftüsü İçin Veda Programı
5 Ağustos 2022
A+
A-

Bahçelievler Akif Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, İlçe Kaymakamı İlker Arıkan, İlçe Müftüsü Hüseyin Gün katıldı.

Bahçelievler Müftüsü İçin Veda Programı

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Burada bugün hocamızı göndermenin sevincini ve üzüntüsünü aynı anda yaşıyoruz. Biz hocamızı sevdik, her çeşit insanı tanıyan, halden anlayan bir hocamız. Allah yolunu açık etsin. Kendisini il müftülüğüne gönderiyoruz. Ne mutlu bize ki böyle değerli, ilçemizde hizmet etmiş hocamızı il müftüsü olarak gönderiyoruz. Yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Gümüşhane’de de iyi görevler yapacağını düşünüyorum. Hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum.” dedi.

Programda konuşan Bahçelievler İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, 2 yıl 8 ay boyunca Bahçelievler’de görev yaptığını belirtti. Görev süresinin pandemi dönemine denk geldiğini belirten Gün,  bu dönemde Kaymakamlık ve Belediye ile uyumlu çalışmalarının faydalı olduğunu, din görevlilerinin de filyosyon ekiplerine katkı sağladıklarını söyledi. İstanbul’a ilk kez görevi nedeniyle geldiğini belirten Gün, Bahçelievler’de kısa süre de olsa mutlu bir görev bir süresi geçirdiğini dile getirdi.

Bahçelievler Müftüsü İçin Veda Programı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.