Dolar 36,2225
Euro 38,0047
Altın 3.352,91
BİST 9.877,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Paz 7°C
Pts 8°C
Sal 7°C
Çar 5°C

Bakan Kurum, deprem bölgesi için 2 bakan yardımcısı görevlendirdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremden etkilenen illerde devam eden inşa ve iyileştirme çalışmalarının hızlandırılması ve bölgeye sağlanacak hizmetlerin daha etkin bir şekilde yürütülmesi için Bakan Yardımcıları Fatma Varank ve Ömer Bulut’u görevlendirdi.

Bakan Kurum, deprem bölgesi için 2 bakan yardımcısı görevlendirdi
19 Temmuz 2024
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından 11 ilde yürütülen kalıcı konut inşası ve bölgenin yeniden yapılandırılması çalışmalarına devam ediliyor. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Bakan Yardımcıları belirlendikten hemen sonra, Bakan Murat Kurum tarafından afet bölgesi için yeni görevlendirmeler yapıldı. Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremden etkilenen illerde çalışmaların daha etkin ve hızlı bir şekilde ilerlemesi için Bakan Yardımcıları Fatma Varank ve Ömer Bulut’u görevlendirdi. Bu çerçevede, Malatya ve Kahramanmaraş’taki çalışmalar Bakan Yardımcısı Fatma Varank tarafından, Adıyaman, Hatay, Gaziantep, Adana, Kilis, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ illerindeki çalışmalar ise Bakan Yardımcısı Ömer Bulut koordinasyonunda yürütülecek” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.