Başkan Ayhan Uşdi, “Sizleri Yanımızda Görmek Bizlere Güç Vermektedirler!”
Ak Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ayhan Uşdi, olağan kongre öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.
AK Parti Sultanbeyli’de olağan kongreye gidiyor.
04 Ocak 2025 – Cumartesi günü Sultanbeyli Kapalı Spor Salonu’nda saat 18:00’de gerçekleştirilecek olan 8. Olağan İlçe Kongresi öncesinde Başkan Ayhan Uşdi, ilçenin medya temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi.
Düzenlenen kahvaltı programında kongrenin tek adayı olan Başkan Uşdi ilçede parti olarak sürdürdükleri çalışmalara değindi.
Ayrıca yeni dönemde demokratik bir yönetimle ilçede faaliyetlerine devam edeceklerini belirten Uşdi, “Şimdi önümüzde, teşkilatımızın en önemli organizasyonlarından biri olan 8. Olağan İlçe Kongremiz bulunmaktadır. Bu kongre, sadece bir seçim süreci değil, aynı zamanda AK Parti’nin Sultanbeyli’de hizmet yolculuğunda yeni bir dönemin kapılarını aralayacak tarihi bir fırsat olacaktır.
Sultanbeyli’nin dört bir yanından partimize gönül vermiş kardeşlerimizin katılımıyla kongremiz bir demokrasi şölenine dönüşecektir. Bu vesileyle ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin geleceği için atacağımız bu adımda sizleri yanımızda görmek bizlere güç verecektir” diyerek, kongreye tüm partilileri davet etti.
Başkan Uşdi öte yandan toplantıya dair sosyal medya hesabından, “8. Olağan İlçe Kongremiz öncesinde yerel basınımızın değerli temsilcileriyle bir araya gelerek keyifli bir kahvaltı gerçekleştirdik.
İlçemizin gelişimi ve geleceği için fikir alışverişinde bulunduk. Katılımları ve değerli katkıları için tüm gazetecilerimize teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.