Başkan Çakır: Halk için millet için geliyoruz!
Yükseliş Partisi Genel Başkanı Nail Çakır, ülke gündemine ilişkin değerlendirmede bulundu. İktidarın da İttifakların da isabetli kararlar almadığını ifade eden Başkan Çakır:” Bizim politikamız korku politikası, yıldırma politikası değil. Bizim yegane amacımız halkçı politikadır.” dedi.

Gerçekleştirdiği konuşmalarıyla adından söz ettiren ve siyasi sahnede yer alan Başkan Nail Çakır ülke gündemine ilişkin açıklamada bulundu.
İktidarın da, ittifakların da görevlerini tam anlamıyla yerine getirmediğini ifade eden Başkan Çakır açıklamasında şu ifadeleri kullandı:” İktidarın politikalarını görüyoruz. Yanlışlıklar, geç kalınmışlıklar, tutarsızlıklar, liyakatsizlikler diz boyu. Fakat muhalefet olan ittifaklara da baktığımız da durum içler acısı. Bir proje yok, gerçek bir plan yok, iktidarı yüceltmek için kurulmuş gibiler hepsi. Bu konuşmalarla ülke yönetilmez. İcraat gerek. Sadece eleştirmekle olmaz. Umut olmak gerek, gelecek vaat etmek gerek, gerçek olmak gerek, halktan olmak gerek. Korkuyla, sindirmeyle, yıldırmaya olmaz. Halkçı politikalarla geliyoruz biz. Halktan bir parti olarak geliyoruz biz. Millet için, vatan için geliyoruz “dedi.