Dolar 38,1008
Euro 43,4851
Altın 4.076,20
BİST 9.317,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 23°C
Pts 18°C
Sal 16°C
Çar 17°C

Başkan Güvener’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Bölge Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Güvener, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Güvener’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
10 Ocak 2023
A+
A-

Bölge Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği(UİGAD) İstanbul İl Temsilcisi Emrullah Güvener, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Güvener yayımladığı mesajda “Günümüzün en dinamik mesleklerinden birini icra eden gazeteciler; toplumun bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve doğru haber alma ihtiyacının karşılanması gibi çok önemli bir görevi yerine getirmekte ve ciddi bir sorumluluğu üstlenmektedir. Günümüzde, anında iletişimin hayati önem taşıması nedeniyle aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle gazetecilerimizin görevlerinin önemi daha da artmıştır.
Basın; düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün, demokrasinin temel taşlarından ve vazgeçilmez unsurlarındandır. İlkeli gazetecilikle toplumda barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesine de büyük katkılar sunulmaktadır.
Başta mesai arkadaşlarım Bölge Haber Ajansı ailesi olmak üzere; basın sektöründe çalışan bu mesleğe gönül vermiş, objektif habercilik değerini ilke edinen, insan haklarının yanında yer alan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik eder, mesailerinde kolaylıklar, görevlerinde başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.