Dolar 39,2618
Euro 44,6724
Altın 4.183,26
BİST 9.019,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Az Bulutlu
İstanbul
25°C
Az Bulutlu
Sal 28°C
Çar 30°C
Per 30°C
Cum 28°C

Başkan Güvener’den Regaip Kandili mesajı

Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği(UİGAD) İstanbul İl Başkanı Emrullah Güvener, Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Güvener’den Regaip Kandili mesajı
11 Ocak 2024
A+
A-

Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği(UİGAD) İstanbul İl Başkanı Emrullah Güvener, Regaip Kandili vesilesiyle bir tebrik mesajı paylaştı.

Başkan Güvener, Mübarek Üç Aylar’ın başlangıcı olan Regaip Kandili’nin, Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olduğunu ifade ederek, bu özel günlerde sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının zirveye ulaştığını vurguladı.

Kandillerin, insanların kalplerini birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendiren özel geceler olduğunu belirten Başkan Güvener, sözlerine şu şekilde devam etti:
“Kandiller, biz Müslümanlar için Allah’ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan arzumuzu doruğa çıkardığımız, huzur bulduğumuz özel zaman dilimleridir.

Bu mübarek aylarda insanların birbirine daha hoşgörülü ve saygılı davrandığına yürekten inanıyorum. Regaip Kandili’nin sunduğu düşünme fırsatını değerlendirerek, toplum olarak birbirimize kenetlenmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. Kardeşlik ve birlik duygularımızı kuvvetlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya özel bir önem göstermeliyiz.

Bu içten duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin Regaip Kandili ve üç aylarını en içten dileklerimle tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde nice kandillere ulaşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış, huzur ve sağlık içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.