Başkan Hüseyin Keskin’den “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü” mesajı
Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü unutmadı.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Hüseyin Keskin, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, gazetecilere meslek hayatlarında başarılar diledi.
Gazetecilerin kamuoyunun sesi olabilmek adına büyük bir özveriyle görev yaptıklarını aktaran Keskin, mesajında şu ifadelere yer verdi: “İlkeli habercilik anlayışıyla; kamuoyunu aydınlatmak için görevini özveriyle icra eden tüm gazetecilerin #DünyaGazetecilerGünü’nü kutluyor, her birine meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”
İlkeli habercilik anlayışıyla; kamuoyunu aydınlatmak için görevini özveriyle icra eden tüm gazetecilerin #DünyaGazetecilerGünü’nü kutluyor, her birine meslek hayatlarında başarılar diliyorum. pic.twitter.com/DMndxwgrEQ
— Hüseyin Keskin ?? (@Keskin_Huseyin) October 21, 2022