Dolar 39,1844
Euro 44,8041
Altın 4.235,75
BİST 9.008,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
28°C
Parçalı Bulutlu
Çar 30°C
Per 30°C
Cum 28°C
Cts 26°C

Başkan Karış: “Borçlar illallah dedirtti, bu iş sandıkla çözülür”

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, ekonomik koşullar nedeniyle kredi kartına mahkum edildiğini söyledi.

Başkan Karış: “Borçlar illallah dedirtti, bu iş sandıkla çözülür”
12 Ekim 2021
A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın açıklamasına göre; kredi kartı borcu takipte olan yurttaş sayısı, bu yılın ilk 7 ayında 15 bin 836 kişi artarak 1 milyon 287 bin 898 kişiye çıktı. Takipteki kredi kartı borcu da 178 milyon 531 bin lira artarak 7 milyar 277 milyon 75 bin liraya ulaştı. Kredi kartı stok alacak tutarı ise 250, 8 milyar lira oldu.

“İKTİDAR OYUN OYNAMAYI BIRAKIP SANDIĞI MİLLETİN ÖNÜNE GETİRSİN”

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış da ortaya çıkan tablo ile ilgili konuşarak şunları söyledi:

“Kötü olan bir ekonomi var. Ülke artık yönetilemiyor ve yönetenlerin de artık kendisinden, ne konuştuklarından haberi yok. Bugün gençlerin ceplerine göz diken yandaşlar ‘telefonunuzu gösterin’ diyenler şunu iyi bilsin ki kendileri de dahil aldıkları her şey borçla, krediyle. İşte o kredilerin, o borçların acısı ne yazık ki çıkmaya başladı ve çıkmaya devam edecek. Milyonlarca vatandaşımız kredi kartı borcuna esir düşmüş. Milyonlarca insanımız borçları nedeniyle takipte. Bu stres, bu huzursuzluk, bu geçimsizlik sadece ve sadece sandıkla çözülebilir. O yüzden iktidar artık oyun oynamayı bırakıp sandığı milletin önüne getirsin ve millet geleceğini, kaderini kendi tayin etsin!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.