Başkan Keskin: “Bu yarayı hep birlikte saracağız”
Sultanbeyli Belediyesi, deprem bölgesine yardımlarına devam ediyor. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda “Bu yarayı hep birlikte saracağız” dedi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde etkisi hissedilen depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Bölgede depremzedeler için aşevi kuran Sultanbeyli Belediyesi’nin konteyner kent yapımı da sürüyor.
Sultanbeyli Belediyesi depremzedeler için bölgeye kıyafet, çadır, odun, kömür, gıda ve hijyen ürünleri gönderdi.
“BU YARAYI BERABER SARACAĞIZ”
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, şunları kaydetti:
“Hepimizi derinden üzen depremin ilk anından itibaren belediyemizi seferber ettik. Bölgedeki kardeşlerimiz için çalışmalarımızı hızlandırdık. Gerek arama kurtarma ekiplerimizle gerekse bölgeye gönderdiğimiz yardım TIR’ları ve iş makinalarıyla kardeşlerimizin yanında olduk. Ayrıca salgın riskine karşı çöp toplama araçlarımızı da gönderdik. Yine ekiplerimiz ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştiriyor. Şimdi de kardeşlerimizin konaklamasına destek sunmak için konteyner evlerimizin yapımına başladık. Arazi sıkıştırma ve tasfiye işlemlerimizi tamamladık. Altyapı çalışmalarında da sona yaklaştık. İnşallah konteyner evlerimizi depremzede kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Tüm imkânlarımızla kardeşlerimizin yanındayız, bu yarayı beraber saracağız. Buradan bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”
Deprem bölgesinde günlük ihtiyaçların karşılanabilmesi için gerekli olan tüm malzemeleri sevk etmeye devam ediyoruz.
Bu yarayı hep birlikte saracağız.???????? pic.twitter.com/WvjNCuVjaM— Hüseyin Keskin ???????? (@Keskin_Huseyin) February 23, 2023