Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Başkan Vergili: “Sarıyer ‘e, bizlere “Gelecek” Gelecek!”

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, STK ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerini Çayırbaşı Mahallesi’nde sürdüren Başkan Vergili, “Çayırbaşı Mahallesi’ne de tüm Türkiye’ye de bizlerle “Gelecek” gelecek” dedi.

Başkan Vergili: “Sarıyer ‘e, bizlere “Gelecek” Gelecek!”
28 Haziran 2022
A+
A-
Çayırbaşı Mahallesi’nde vatandaşın yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Vergili mahalle sakinleriyle uzun uzadıya konuşup, fikir alışverişinde bulundu.
“Sarıyer’i yeniden inşa edeceğiz”
Vatandaşın sorun ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Vergili açıklamasında, “Eğlenceli ve güler yüzlü insanıyla, samimiyetiyle, misafirperverliğiyle Sarıyer’imizin en güzel mahallelerinden Çayırbaşı’ndayız. 50 yıldır Sarıyer’de de, Çayırbaşı Mahallesi’nde de hiçbir değişiklik yok. Çocukların eğlenebileceği, aktiviteler yapabileceği hiçbir yer yok. Düğün yapmak için, piknik yapmak için ormanlık alan yok. Bu sadece bu iktidar için değil Sarıyer’i bu zamana kadar yöneten tüm belediyelerde durum böyle. Hiç biri Sarıyer’e önem vermemiş. Orman bölgesinde yer alan tüm ilçelerde ormanlık alan var ama  orman alanının kenarında bulunan Sarıyer’de ormanlık alan yok. Durumu olmayan ama evlenmek isteyen, eğlenmek isteyen, torununu gezdirmek isteyen, nefes almak isteyen Sarıyerliler için hiçbir alan yok.  İşte bizler bu hizmetleri getirmekle, Sarıyer’i en güzel, en yaşanılır ilçe yapmakla mükellefiz. İmarla ilgili sorunları da kökünden çözeceğiz. Denenmiş belediye başkanlarının işlevsizliğini gördük artık değişim vakti. Söz veriyoruz. “Gelecek”le Sarıyerimize tekrardan hayat gelecek. Sarıyer gelecekle düzelecek, vatandaşla el ele verip, Sarıyer’i yeniden inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.