Dolar 41,1402
Euro 48,0769
Altın 4.563,13
BİST 11.288,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Az Bulutlu
İstanbul
29°C
Az Bulutlu
Paz 33°C
Pts 30°C
Sal 31°C
Çar 30°C

Başkan Yener’den 15 Temmuz Mesajı

UİGAD Genel Başkanı Cesim Yener, ““15 Temmuz hain darbe girişimini canı pahasına engelleyen tüm kahramanlarımızı Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde saygı ve minnetle anıyoruz.” dedi.

Başkan Yener’den 15 Temmuz Mesajı
15 Temmuz 2022
A+
A-

UİGAD Genel Başkanı Cesim Yener, ““15 Temmuz hain darbe girişimini canı pahasına engelleyen tüm kahramanlarımızı Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde saygı ve minnetle anıyoruz.” dedi.

Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Cesim Yener, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yener mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemizde de 15 Temmuz 2016’da milli birlik ve egemenliğimize bir saldırı gerçekleşmiş, devlet kurumları içine yuvalanan hain bir kitle tarafından sözde darbe girişimi ile demokratik yapıyı çökertilmek istenmiştir.

o gece ülkemizi işgal etmeye kalkan hainlere karşı, halk sokağa dökülerek; canı pahasına vatanına ve bayrağına sahip çıkmıştır. Bu uğurda 251 vatandaşımız şehitlik mertebesine ulaşmış, 2196 vatandaşımız ise gazi olmuştur.  Aziz milletimiz 15 Temmuz’da da gereğini yapmış, tankların ve uçakların önünde hedef olmaktan geri durmamıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle al bayrak uğruna toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor ve gazilerimize esenlikler diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.