Dolar 32,3645
Euro 34,9526
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Başkandan öğrencilere sürpriz

Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Müftülüğü işbirliğiyle her yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören Yaz Kuran Kursları öğrencilerini ziyaret etti.

Başkandan öğrencilere sürpriz
14 Temmuz 2021
A+
A-

Ümraniye Belediyesi; yaz okulları, kurslar, sportif faaliyetler ve gezilerle çocuk ve gençlerin yaz tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlıyor. Bu kapsamda belirlenen 11 merkezde Elifba veya Kur’an-ı Kerim Eğitimi, Adabımuaşeret ve Kısas-ı Enbiya Eğitimi, Akıl ve Zekâ Oyunları Eğitimi veriliyor. Başkan İsmet Yıldırım da Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Çocukların Kur’an-ı Kerim’i öğrenmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan İsmet Yıldırım, “Yüce Allah, Kur’an-ı Kerim’i insanlara hidayet kaynağı ve rehberi olsun diye gönderdi. Kur’an-ı Kerim bize; doğru yola ermenin, doğru yolda devam etmenin ve hayatımızı doğru yolda sürdürmenin anahtarlarını verir” dedi. Başkan Yıldırım, kurs hocalarına teşekkür ederek, öğrencilere de kurslarda başarılar diledi.

Yaz Kuran Kursları’nda, ikinci grubun eğitimleri ise 26 Temmuz-27 Ağustos tarihleri arasında başlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.