Dolar 41,2411
Euro 48,3720
Altın 4.758,68
BİST 10.729,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Az Bulutlu
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 28°C
Per 27°C

Batuhan ve Mert birbirine girdi, acil durum konseyi toplandı

Survivor’ın dün akşamki bölümünde yarışmacılar bu kez parkurda değil Anlat Bakalım ve Bil Bakalım oyunlarında karşı karşıya geldi. Eğlenceli anların yaşandığı oyunu kazanan gönüllüler takımı oldu. Öte yandan Survivor’ın yeni bölüm fragmanında Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal arasında kavga dikkat çekti. Kavganın ardından acil durum konseyi toplandı.

Batuhan ve Mert birbirine girdi, acil durum konseyi toplandı
18 Mart 2022
A+
A-

Survivor 2022’de mücadele giderek kızışıyor. Birbirinden zorlu parkurlarda yarışan yarışmacılar ise tüm hünerlerini sergiliyor. Adada hayatta kalma mücadelesi ise zaman zaman tatsız anların yaşanmasına da neden oluyor.

MERT VE BATUHAN BİRBİRİNE GİRDİ

Survivor’da zaman zaman yaşanan gerginliklere bir yenisi daha ekleniyor. Yarışmanın başından beri yıldızı barışmayan Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal bulaşık yıkama tartışmasına giriyor. Bir anda gerilen ikili birbirlerinin üzerine yürüyor. Takım arkadaşlarının araya girmesiyle daha çok sinirlenen Batuhan, eline tahta parçası alıp Mert Öcal’ın üzerine yürüyor. Batuhan’ın “Yeter. ben bitiriyorum” sözleriyle isyan ediyor.

“BİR SANİYE BİLE KALMAK İSTEMİYORUM”

Kavgadan sonra acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı’ya açıklama yapan Mert, “Ben burada bu arkadaşla kesinlikle bir saniye bile kalmak istemiyorum” sözleriyle dikkat çekiyor

BATUHAN’DAN MERT’E SERT SÖZLER

Kendini savunan Batuhan ise “Survivor’a hiçbir katkısı olmayan bir insan ne performans olarak ne ada hayatı olarak…” ifadelerini kullanıyor.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.