Beşiktaş, Adana Demirspor ile golsüz berabere kaldı
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı.

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi.
İki takım da ilk yarıda pozisyon bulmakta zorlanırken Beşiktaş, ilk yarının sonlarına doğru iki önemli pozisyon yakaladı. 35. dakikada Rashica’nın vuruşu çerçeveyi bulamazken, 45. dakikada Cenk Tosun’un vuruşunu kaleci kornere çeldi. İlk 45 dakika boyunca gol sesi çıkmadı ve takımlar devreye 0-0’lık eşitlikle girdi.
Adana Demirspor, ikinci yarının başında 10 kişi kaldı. 29. dakikada sarı kart gören Yusuf Barasi, 48. dakikada kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı.
Beşiktaş, 90. dakikada Muleka ile gol şansı yakaladı, ancak top yandan dışarı çıkarak skoru değiştirmedi. İki takım da buldukları fırsatları değerlendiremeyince maç, başladığı gibi 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.
Fernando Santos’un göreve gelmesinden sonra iki maçlık galibiyet serisi yakalayan Beşiktaş, 4-0’lık Pendikspor galibiyetinin ardından bir kez daha gol atamayarak puan kaybetti ve haftayı 36 puanla kapattı. Hikmet Karaman yönetiminde çıkış arayan Adana Demirspor ise puanını 31’e yükseltti.