Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Beyazıt Öztürk, Azeri güzelle aşk yaşadığı bu pozla ele verildi!

Sanat camiasının müzmin bekarı olarak tanınan Beyazıt Öztürk, kalbini Azeri güzel Lavin Ay’a kaptırdı. Ünlü komedyenin evinde yarı çıplak paylaşım yapan Lavin Ay, magazin gündemine oturdu. Bu paylaşım üzerine uzun yıllardır hayatında biri olmadığı bilinen Öztürk’ün genç kadınla ilişki yaşadığı iddia edildi.

Beyazıt Öztürk, Azeri güzelle aşk yaşadığı bu pozla ele verildi!
29 Mayıs 2021
A+
A-

Son olarak O Ses Türkiye’de jürilik yapan 52 yaşındaki Beyazıt Öztürk, bu sefer işleriyle değil özel hayatıyla adından söz ettirdi. Uzun zamandır yalnız olan Beyazıt Öztürk’ün üç yıl önce taşındığı Boğaz manzaralı evinden paylaşım yapan Azeri güzel, Instagram’da yaşadığı ilişkiyi ele verdi.

ARALARINDAKİ YAŞ FARKI DİKKAT ÇEKTİ

Öztürk’ün evinde kalan kadının Lavin Ay olduğu ve 24 yaşında olduğu ortaya çıktı. Ay’ın Öztürk’ün evinde bacaklarını masanın üzerine uzatarak verdiği pozu Instagram’dan paylaşması gizli aşkı ortaya çıkarmış oldu.

Çok fazla kişinin bilmediği, sadece çok yakın arkadaşlarını ağırladığı bu evde Beyaz bir süre önce Murat Boz ve Seda Bakan’la bir Youtube programı çekmişti.

2 YILDIR TÜRKİYE’DE DERS ALIYOR

Moda ve güzellik sektöründe faaliyet gösteren Lavin Ay, Azeri olmasına rağmen düzgün bir Türkçe ile konuşuyor. Ay’ın iki yıldır Türkiye’de diksiyon dersleri aldığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.