Bir gurbetçi, ekonomiden yakınan çocuğa verdi veriştirdi!
Sokak röportajında gurbetçi bir vatandaş, ekonomiden yakınan çocuğa verdi veriştirdi. Gençlerin yurt dışına kaçmak istediğini söyleyen gence, gurbetçi vatandaş, ““Baban çalışsaydı, adam olsaydı. Ekonominin neyi var” yanıtını verdi.

Sade Vatandaş isimli Youtube kanalının Antalya’da yaptığı bir sokak röportajı gündem oldu. Muhabir, “Dolar yükseldi, ne düşünüyorsunuz” sorusuna, genç ” Memleket kötü değil memleketi yönetenler kötü. Gençler yurt dışına kaçmak istiyor” deyince ortalık karıştı. Gencin bu sözleri karşısında sinirlenen gurbetçi vatandaş “Para bol oğlum, Sen çalışmadı isen ben ne halt yapayım. Bak parayı görüyor musun yabancı para dolu cebimde 20 bin liralık telefon var” diyerek dövizlerle dolu cüzdanını gösterdi.
GURBETÇİNİN SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ!
Gurbetçi, “Çalışmıyorsan suçlu ben değilim memleketini değil” diyerek insanların çalışmadığını savununca genç isimden “Okumam gerekiyor çalışmam değil” yanıtı geldi. Gurbetçi bu sefer de “Baban çalışsaydı, adam olsaydı. Ülkeyi kötülemeyin” sözleriyle sokaktaki herkesin tepkisini topladı.
Haber: İzel Çelik