Dolar 38,2598
Euro 43,8430
Altın 4.228,86
BİST 9.325,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Açık
İstanbul
18°C
Açık
Çar 17°C
Per 18°C
Cum 20°C
Cts 17°C

Biz bize okuyoruz tarihin derinliklerine indi

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Başakşehir Belediyesi, görme engelli ilçe sakinleriyle kitap okuma etkinliği düzenledi. Engelsiz kitapseverler, Tarihçi Yazar İbrahim Akkurt ile bir araya gelerek, Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın “Bir Ömür Nasıl Yaşanır?” adlı kitabını tahlil etti.

Biz bize okuyoruz tarihin derinliklerine indi
21 Ağustos 2021
A+
A-

Sosyal belediyecilikte örnek işlere imza atan Başakşehir Belediyesi, görünmeyen kitaplara göz olmaya devam ediyor. Başakşehir’de İyilik Zamanı (BİZ) projesi kapsamında engelsiz kitapseverler, Tarihçi Yazar İbrahim Akkurt ile buluştu. Etkinlikte, Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın Bir Ömür Nasıl Yaşanır? adlı kitabı okunarak tartışıldı.

Kitaba ve ilme tutkunlar

Kayaşehir Kültür ve Yaşam Parkı’nın ev sahipliği yaptığı etkinlikte Akkurt, kitapla ilgili fikirlerini paylaştı. Kitapseverlerde, kitabın kendilerinde hissettirdiği duyguları dile getirdi. İlk defa böyle bir etkinlikte yer aldığını aktaran Akkurt, “Pandemi sonrasında böyle bir etkinlikle bir araya getirerek insanların sosyalleşmesine vesile oldukları için Başakşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Birçok farklı etkinlikte bulunmama rağmen görme engellilerle bir kitap tahlili hem benim için faklı bir deneyim oldu, hem de buradaki arkadaşların kitaba ve ilme olan tutkularını görmüş oldum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.