Dolar 32,3627
Euro 34,9648
Altın 2.326,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Bu Seçimlerde Tüm Algıları Değişecek

“YAŞAR AYDIN ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE TÜM ALGILARI DEĞİŞTİRECEK”
USESAM Yönetim Kurulu Başkanı – Stratejist Müseyip Erdoğmuş, Türkiye’de Sorunlar ve Çözümleri Konferansında konuştu. Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın’ın da katıldığı konferansta konuşan Erdoğmuş, “Yaşar Aydın’ın önümüzdeki seçimlerde tüm algıları değiştirerek, büyük bir sıçrama yapacağını düşünüyorum” dedi.
“YAŞAR AYDIN ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE TÜM ALGILARI DEĞİŞTİRECEK”
USESAM Yönetim Kurulu Başkanı – Stratejist Müseyip Erdoğmuş, Türkiye’de Sorunlar ve Çözümleri Konferansında konuştu. Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın’ın da katıldığı konferansta konuşan Erdoğmuş, “Yaşar Aydın’ın önümüzdeki seçimlerde tüm algıları değiştirerek, büyük bir sıçrama yapacağını düşünüyorum” dedi.

Bu Seçimlerde Tüm Algıları Değişecek
25 Ekim 2021
A+
A-

“VATANDAŞIN İKTİDARA VE MUHALEFETE GÜVENİ KALMADI”


“Koronavirüs salgını sürecinde dünyanın önemli ekonomilerinde, önemli devletlerinde çok büyük kırılmalar yaşandı. Pandemide ABD’nin dahi izlemiş olduğu yanlış politikalar nedeniyle iktidar değişti. Aynı şekilde Avrupa’nın birçok ülkesinde de iktidarlar değişti. Bu sürecin, dünyanın önemli merkezlerinde hükümetlerin değişmesine neden olacağını açık ve net bir şekilde görmek gerekiyor. Ülkemizde de yaptığımız araştırmalar doğrultusunda iktidarın bu süreci istenilen şekilde yönetemediğini tespit ettik. Elde ettiğimiz veriler ve yaptığımız araştırmalar doğrultusunda şunu diyebilirim ki; vatandaş kan ağlıyor, işsizlik hat safhada, mülteci ve sığınmacı krizi ile karşı karşıyayız. Öğrencilerin eğitim sorunu, adalette olan kırıklıklar, halkın adalete güvensizliği gibi birçok sorunla baş başayız. Öte yandan muhalefetin de proje üretemeyip yalnızca polemikler üzerinden siyaset geliştirdiğini de görüyoruz ve bu nedenler vatandaşların hem iktidara hem de muhalefete artık güveninin kalmadığını gösteriyor”


“VATANDAŞLAR GERÇEK BİR LİDER ARAYIŞI İÇİNDE”

35 yıllık bir araştırmacı ve stratejist olduğunun altını çizen Müseyip Erdoğmuş sözlerine şöyle devam etti:
“Türkiye tarihinde ilk defa kararsızların oyu yüzde 50 gibi yüksek bir orana dayandı. Öte yandan yüzde 70’e varan bir kesim de arayış içinde. Bu arayış siyasi parti veya sıradan bir lider arayışı değil. Bu arayış, arkasından gideceği, adam gibi davası olan, projeleri ve çözümleri olan gerçek bir lider arayışıdır. Geldiğimiz noktada da vatandaşlar, mevcut siyasi parti başkanlarını artık lider olarak da görmüyor oy verecekleri bir parti olarak da görmüyor.” 


“YAŞAR AYDIN TÜRKİYE’DE ÇIĞIR AÇACAK”


Onur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Yaşar Aydın ile ilgili de konuşan USESAM Yönetim Kurulu Başkanı ve Stratejist Müseyip Erdoğmuş, 5 yıldan beri tüm siyasi partilerin genel başkanlarını, partileri, oluşumları, hareketleri ve platformları takip ettiğini söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti:
“Bu takip sürecimde Onur İttifakı Lideri Sayın Yaşar Aydın ile tanışma imkânı buldum. Kendisi Türkiye’nin her bölgesinde toplantılar yapıyor. Bende bu toplantıları takip eden bir araştırmacı olarak söyleyebilirim ki; Yaşar Aydın’ın toplantısına giden insanların onu nasıl coşkuyla karşıladıklarına şahit oldum. Milletin gözlerindeki o ışığın, parıltının ve geleceğe olan güven ve bakışın ışıltılarını gördüm. Dolayısıyla Yaşar Aydın’a nasıl büyük bir destek olduğuna tanıklık ettim. Ben Sayın Yaşar Aydın’ın ortaya koyduğu fikirlerin ülkemizin her kesimini kucaklayan fikirler olduğunu ve hayat bulacak, akıllı projeler olduğunu görüyorum. Önümüzdeki seçimlerde de Yaşar Aydın’ın tüm algıları değiştirerek büyük bir sıçrama yapıp, Türkiye’de yeni bir çığır açacağını düşünüyorum”

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.