Dolar 32,5274
Euro 34,7716
Altın 2.490,92
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Çakıcı’dan “Siyasi Cinayetler” Açıklaması

Alaattin Çakıcı, danışmanı gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, siyasi cinayetler ve Osman Kavala’nın serbest kalması hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde…

Çakıcı’dan “Siyasi Cinayetler” Açıklaması
20 Ekim 2021
A+
A-

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, 6 yıl önce cezaevinden Devlet Bahçeli’ye hitaben ağır ifadeler kullanarak yazdığı mektubun yeniden gündem edilmesini öne sürerek sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile MHP ve Bahçeli’ye bağlılığını tekrar ederken, büyükelçilerin Osman Kavala çağrısı ve muhalefetin “siyasi cinayetler” ile ilgili açıklamalarına tehdit içeren mesajlar ile verdi.

“ONUN ŞAHSININ YOLUNDA ÖLÜRÜZ”

Çakıcı, Bahçeli ile ilgili 6 yıl önce yaptığı açıklamasına dair “Sayın Devlet Bahçeli benim ağabeyimdir ve savunduğum partinin de lideridir. Bana ihtiyacı yok. Ben ve oğlum onun şahsının yolunda ölürüz” dedi. Çakıcı devamında, Osman Kavala’nın serbest bırakılması ve muhalefetin “siyasi cinayetler” açıklamalarına dair tehditvari ve cinsiyetçi ifadelerle paylaşımlar yaptı.

İşte o açıklamalar;

“Ne kadar acıdır ki demokratik hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyet’inde yasaları ihlal etmiş bir mahkum için Avrupa İnsan Hakları ve ABD, Almanya, Fransa, bazı Avrupa büyükelçileri kim oluyorlar ki cezaevinde yatan o zevat için bir muhtıra görünümünde bırakılma talebinde bulunabiliyorlar. Dümenden toplumu provoke ederek siyasi cinayetlerin her an olabileceğini dış kaynaklı ve yerli işbirlikçileri sürekli olarak medyaya pompalamaktadırlar. Yerli işbirlikçi devlet düşmanları şunu herhalde unuttular; Bu ülke okyanus ötesi White House’den yok edilmek istendi. Ama başaramadılar.

Üç saat evvel 2014-2015’te yazdığım yazıları bugün gündeme getirenlere şunu diyorum. Sayın Devlet Bahçeli benim ağabeyimdir ve savunduğum partinin de lideridir. Bana ihtiyacı yok. Ben ve oğlum onun şahsının yolunda ölürüz.

Not: Bu ülkede siyasi cinayetlerin olacağını gündeme getiren vatan hainlerine diyorum ki ilk siyasi cinayetiniz ben olayım. Biraz erkeklik varsa beni öldürürsünüz. İlk siyasi cinayetiniz de ben olmuş olurum. Ama sizler mahalleyi karıştıran hatunlar gibi konuşur fakat o ölçüden ileri gidemezsiniz”

HABER: Hasan Sezgin Karabulut

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.