Dolar 36,4339
Euro 38,1549
Altın 3.441,38
BİST 9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 5°C
Açık
İstanbul
5°C
Açık
Pts 7°C
Sal 10°C
Çar 12°C
Per 13°C

Canlı yayında skandal! Kızının, dini nikâhlı kocasıyla evlendiğini öğrenen kadın, çocuklarını bıçaklayıp intihar etti

Star TV ekranlarında yayınlanan Serap Ezgü’nün programında skandal bir konu işlenmeye başlandı. Canlı yayına çıkan anne, kayıp kızı ile kendi dini nikâhlı eşinin kaçıp evlendiğini öğrendi. Yaşadıklarını kaldıramayan anne, 2 ve 9 yaşındaki çocuklarını bıçakla yaraladıktan sonra intihar etti.

Canlı yayında skandal! Kızının, dini nikâhlı kocasıyla evlendiğini öğrenen kadın, çocuklarını bıçaklayıp intihar etti
15 Haziran 2021
A+
A-

Star TV ekranlarında Serap Ezgü tarafından sunulan “Gerçeğin Peşinde” adlı programda skandal bir konu ele alındı. Mersin’in Anamur ilçesinde ikamet eden H. D. isimli kadın, 18 yaşındaki kızının, oğlunun babası ve dini nikahlı eşi Uğur İ. ile kaçtığını iddia ederek, kızının bulunmasını talep etti. 2 Haziran’da çıktığı programda kızının evlendiğini öğrenen anne, küçük çocuklarıyla yaşadığı evde dehşet saçtı.

“2 ÇOCUĞUMU ÖLDÜRDÜM ACİL EKİP GELSİN!”

Bugün 04.00 sıralarında Saray Mahallesi, 214 Sokaktaki 2 katlı evde meydana gelen olayda, H.D, (38) polisi arayıp, “2 çocuğumu öldürdüm acil ekip gelsin” şeklinde ihbarda bulundu. Olay yerine giden polis, 9 yaşındaki M.Y.D’yi omuz ve koltuk altından, 2 yaşındaki M.D’yi karnından ve göğsünden bıçakla yaralı halde buldu. Ağır yaralanan kardeşler olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından Anamur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kardeşlerin hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

ANNE KENDİSİNİ İPLE ASARAK İNTİHAR ETTİ

Anne H.D ise olayı gerçekleştirdikten sonra evin çatısına çıkan demir merdivenin altıncı basamağına kendisini iple asarak intihar etti. Yapılan incelemede, H.D’nin psikolojik rahatsızlıkları olduğu, ilk eşinin cezaevinde, ikinci dini nikahlı eşi Uğur H.’nin, ilk eşinden olan kızı G.D. (18) ile kaçtığı, 31 Mayıs 2021 tarihinde de Star TV’de yayınlanan programa katıldığı ve gerçeği burada öğrendiği ortaya çıktı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.