Dolar 40,6825
Euro 47,3997
Altın 4.444,44
BİST 10.972,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Paz 31°C
Pts 31°C
Sal 30°C
Çar 30°C

Başkan Üner bu sefer Dağyenice mahallesinde

Göreve geldiği günden bugüne kadar makamından çok sahada olan Çatalca Belediye Başkanı Üner, bu seferki ziyaret durağı Dağyenice mahallesi oldu.

Başkan Üner bu sefer Dağyenice mahallesinde
7 Ağustos 2021
A+
A-

Dağyenice mahallesinde yakın dönemde kullanılmaz halde olan halı sahanın tadilatını yaparak mahalle halkına kazandıran ve geçten haftalarda açılışını yapan Başkan Mesut Üner, şimdide mahalle meydanında gerçekleşen detaylı çevre düzenlemelerini yerinde denetleyerek, çalışanlara kolaylıklar diledi. Mesleği Mimar olan Başkan Mesut Üner’in meydan düzenlemelerinin tüm detaylarıyla ilgilenerek çalışanlara yön vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Başkan Mesut Üner’in Dağyenice Mahallesi ziyaretleri sırasında 7’den 77’ye tüm mahalle halkının gösterdiği samimi ilgi ve alaka Başkan Mesut Üner’i duygulandı. Mahalle halkı gerek ziyaret gerekse mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Mesut Üner’e teşekkürlerini ilettiği görüldü.

Dağyenice Mahallesi yerinde gerçekleşen proje ve halk ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’mızın neresinde ne sorun varsa, ilçemizin İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi olmasını bir bahane veya engel olarak kabul etmeyerek çözmeye var gücümüzle gayret ediyoruz. Bu anlamda yerinde ziyaret duraklarımızın bu seferki durağı Dağyenice Mahallemiz oldu. Yakın dönemde Dağyenicespor Kulüp Başkanımız Şaban Beykoz’dan gelen talep üzerine mahallemizdeki halı sahanının bakımsız kullanılmaz hale geldiğini yerinde tespit ettik ve hemen harekete geçerek gerekli çalışmaları hemen tamamladık ve üzerini kapatarak mahalle halkının 4 mevsim yağmurlu havalarda dahi halı sahada keyifli dakikalar yaşamasına olanak sunduk. Şimdide mahalle meydanımızda çevre düzenlenmeleri, ışıklandırma, çiçek-bitkilendirme çalışmalarımız ve meydanda bulunan süs havuzumuzun yeniden faaliyete geçmesi çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Her mahalle ziyaretimizde olduğu gibi ziyaret sırasında göstermiş olduğunuz samimi ilgi ve alaka için çok teşekkür ederiz.’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.